Despre noi

Personalizam exact pe stilul tau!

Suntem din Cluj-Napoca, am inceput din 2003 sa personalizam obiecte promotionale pentru diverse companii. Suntem importatori directi pentru toata gama de obiecte promotionale. Aparatura si tehnologiile pe care le folosim sunt de ultima generatie, ceea ce ne ajuta sa avem rezultate foarte bune pentru personalizare.

In tot acest timp, pasiunea pe care o avem pentru obiectele promotionale ne-a ajutat sa acumulam o vasta experienta, sa personalizam diverse promotionale, sa gravam peste 2.000.000 de pixuri din metal, sa invatam ce mult conteaza sa fii serios, aproape de client si sa fim deosebit de incantati atunci cand rezultatele sunt apreciate de clientii nostri.

Pana acum ne-am adresat doar persoanelor juridice. Deoarece am avut multe cereri de la persoane fizice ne-am hotarat sa venim in ajutorul tau si sa ne directionam si pe aceasta zona.

Cadouri personalizate in fiecare zi

Suntem o echipa sudata, pasionata, dornica sa iti oferim cele mai inedite cadouri personalizate cu atentie, exact pe stilul tau.

Pe parcursul acestor ani am invatat ca alegerea unui cadou nu este deloc usor de facut, de aceea avem o selectie generoasa din care vrem sa te ajutam sa alegi cel mai potrivit cadou.

Acum poti oferi un cadou unic prin personalizarea lui cu mesaj pe care tu il poti stabili. Poti alege din sutele de cadouri, cadoul care te defineste si caruia ii poti da emotie prin personalizare.

Personalizarea de calitate, livrarea rapida intregesc cadoul ales de tine, unic prin mesajul amprentat cu stilul tau.

Suntem aici pentru tine!

Alege cadoul potrivit

Niciodata nu a fost mai usor sa gasesti un cadou personalizat pe stilul tau.

StilGifts.ro este un magazin online complex, dedicat oricarui tip de public. Magazinul online se adreseaza utilizatorilor de pretutindeni si vizeaza solutii calitative de actualitate privind partea de cadouri personalizate.

Stim ca alegerea unui cadou personalizat nu este usor de facut, de aceea suntem aici ca sa te ghidam sa alegi exact ceea ce este pe stilul tau.

Acum poti oferi un cadou unic prin personalizarea lui cu mesaj pe care tu il poti stabili. Poti alege din sutele de cadouri, cadoul care te defineste si caruia ii poti da un pic de emotie prin personalizare.

Personalizarea de calitate si livrarea rapida intregesc cadoul ales de tine, unic prin mesajul amprentat cu stilul tau.

Gravură laser garantată pe viață

Personalizare de calitate

Transport GRATUIT

Pentru toate comenzile

Reduceri importante

Cele mai bune prețuri la cadouri

Plăți sigure 100% prin Stripe

Visa/MasterCard/American Express