Cadouri adaugate recent

Termeni si conditii

Site-ul www.stilgifts.ro este administrat de SC Carsium Invest SRL.

Accesarea si utilizarea continutului site-ului web, presupune acceptarea implicita a conditiilor generale de acces si utilizare, detaliate mai jos. Magazinul online www.stilgifts.ro este operat de SC Carsium Invest SRL, cu sediul in Cluj-Napoca, str. Brates nr. 5, ap. 6, punct de lucru in Cluj-Napoca, str. Agricultorilor nr. 1, inregistrat la Registrul Comertului Cluj sub nr. J12/758/2011, Cod Unic de Inregistrare: RO 28253283, cont bancar RO85INGB0000999903853288 deschis la ING BANK NV Amsterdam Sucursala Bucuresti. Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

1.Obligatiile clientilor

Daca utilizati site-ul web www.stilgifts.ro, sunteti de acord sa furnizati informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea site-ului web fara nicio notificare prealabila.

Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial, care va vor fi trimise din momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.

2.Securitatea datelor personale

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor si de a va informa cu noutati si promotii.

Ne obligam sa nu facem publice si sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

3.Realizarea unei comenzi

Comanda se realizeaza prin adaugarea produselor in cos. Dupa transmiterea comenzii, veti primi o factura proforma pe email, in care veti avea detaliate toate produsele comandate precum si datele personale. Daca observati o eroare in comanda sunteti responsabil sa ne contactati imediat pentru a anunta eroarea aparuta. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc.), asa cum sunt ele scrise.

Acceptarea unei comenzi din partea noastra are loc in momentul in care primiti un email cu detaliile comenzii si informatiile de plata.

Oferta de produse poate fi retrasa sau modificata in orice moment fara a datora daune sau alte penalitati niciunui client. 

Informatiile despre produsele, serviciile si promotiile existente sunt afisate pe site si sunt valabile o anumita perioada de timp, in limita stocului disponibil. 

Toate tarifele sunt exprimate in lei si sunt preturi de vanzare finale catre clienti. Discount-urile, reducerile si promotiile nu se cumuleaza. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare, valabila in momentul emiterii comenzii. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in lei folosind informatiile furnizate de client.

Daca plata se face prin card bancar, comanda va fi confirmata in momentul in care se va emite factura catre client. Pana in acel moment contravaloarea comenzii va fi blocata in contul clientului, nefiind transferata in conturile SC Carsium Invest SRL.  

Plata prin transfer bancar (ordin de plata), se face numai pe baza emiterii unei facturi proforme care va fi primita prin email. In acest caz, produsele vor fi rezervate in stoc timp de trei zile lucratoare pana la confirmarea platii de catre banca. Daca plata nu este confirmata, rezervarea comenzii se va sterge din sistem. 

Ne rezervam dreptul sa cerem plata integrala in avans pentru cadourile care presupun personalizare.

4.Avem dreptul de a refuza orice comanda

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email sau telefonic. Vom putea refuza o comanda daca:

-nu avem pe stoc produsul comandat

-plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii online cu cardul bancar

-sunteti suspect de frauda

-a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului

-nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (nu aveti varsta legala, ati făcut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, datele personale furnizate nu au fost corecte, etc.)

5.Garantia produselor 

Produsele comercializate in magazinul nostru online beneficiaza de o garantie de minim 30 de zile, in functie de produs. Garantia se ofera doar pentru defecte de fabricatie si nu pentru defecte aparute in urma folosirii necorespunzatoare a produselor. Pentru reparatii, clientul trebuie sa ne trimita produsul prin curier rapid, suportand taxele de transport tur-retur. Produsele la care se constata ca aveau defecte de fabricatie si nu pot fi reparate, pot fi inlocuite cu alt produs identic sau similar. Daca nici acest lucru nu este posibil, contravaloarea produsului, fara taxele de transport, va fi inapoiata clientului.

6.Inregistrarea ca utilizator

Prin inregistrarea ca utilizator veti fi solicitat sa va introduceti o adresa de e-mail valabila, dupa care veti primi pe aceasta adresa un email cu o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca utilizator al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. In cazul in care apare o activitate neautorizată sub numele dumneavoastra de utilizator sunteti de acord sa ne instiintati imediat.

7.Declinarea de responsabilitati

Informatiile utilizate la descrierea produselor si serviciilor disponibile pe site-ul web (texte, imagini, greutate produse, caracteristici, stocuri, marimi, prezentari video, etc.) nu reprezinta o obligativitate contractuala din partea SC Carsium Invest SRL, acestea au titlu de prezentare, aici pot aparea si alte accesorii care nu sunt incluse in pretul produselor respective. Pot exista mici diferente intre fotografiile produselor afisate pe site fata de produsele reale (culoare, nuante, etc), diferente  ce pot depinde de specificatiile tehnice si de reglajele monitorului utilizat.

Prin intermediul www.stilgifts.ro, aveti posibilitatea sa solicitati corectarea greselilor aparute pe acest site, daca este cazul. Nu vom fi responsabili in fata niciunei persoane sau companii care foloseste sau se bazează pe informatii sau opinii neconforme continute de acest website.

De asemenea, nu vom fi raspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

8.Copyright

Intregul conţinut al site-ului web www.stilgifts.ro – imagini, texte, grafici, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date – este proprietatea SC Carsium Invest SRL si a furnizorilor sai externi si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SC Carsium Invest SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

9.Promotii si concursuri

Noi stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului web www.stilgifts.ro si a partenerilor de afisare reclame. Promotiile sunt valabile asa cum sunt ele definite pe site-ul web www.stilgifts.ro (durata, stoc disponibil, etc.). Nu putem garanta disponibilitatea pe stoc a produselor aflate la promotie. Promotia se poate intrerupe sau anula in orice moment, fara nicio notificare prealabila.

10.Produsele comercializate

www.stilgifts.ro este un magazin online de cadouri personalizate. Produsele comercializate nu sunt destinate consumului profesional. Clientii vor cumpara cadourile listate pe site-ul web in scopul pentru care acestea au fost prezentate. SC Carsium Invest SRL nu este responsabila de erorile de masurare, indicare, afisare, etc. ale produselor comercializate sau de prejudiciile financiare produse de aceste erori. Bateriile incluse la produsele care inclusa bateria sunt doar pentru testare, iar acestea nu vor functiona pe o perioada mai indelungata. Imaginile prezentate la fiecare produs sunt informative.

11.Dreptul de proprietate asupra fisierelor care se vor personaliza

SC Carsium Invest SRL nu pretinde proprietatea asupra continutului fisierelor pe care utilizatorul sau clientul le incarca pentru serviciile noastre de personalizare. Clientul este exclusiv responsabil pentru fisierele incarcate pe www.stilgifts.ro.

Prin faptul ca utilizeaza serviciile de personalizare a produselor, utilizatorul sau clientul garanteaza ca pentru fiecare fisier (imagini, texte, etc.) are toate permisiunile necesare, inclusiv drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala sa distribuie, sa transfere si sa stocheze si/sau sa le faca disponibile ca parte a serviciilor de personalizare oferite de www.stilgifts.ro

Prin incarcarea fisierelor in cadrul personalizarii produselor, utilizatorul sau clientul este de acord sa nu transfere, distribuie sau sa stocheze fisiere care:

-sunt obscene, defaimatoare, calomnioase, profane, indecente sau ilegale

-contin pornografie infantila

-promoveaza rasismul, violenta sau ura

-sunt false sau inselatoare

-incalca sau insusesc drepturile de proprietate intelectuala, drepturile de confidentialitate, inclusiv drepturile de protectie a datelor cu caracter personal si/sau orice alt tip de drepturi

-incalca orice lege sau reglementare aplicabila

-constituie “discurs de ura” indiferent daca se adreseaza unui individ sau unui grup si daca se bazeaza pe rasa, sex, nationalitate, apartenenta religioasa, orientare sexuala sau limba a unui astfel de individ sau grup

-promoveaza jocurile de noroc sau vanzarea/utilizarea bauturilor alcoolice, produse din tutun sau droguri ilegale

12.Greseli de redactare

www.stilgifts.ro si furnizorii sai externi nu isi asuma nicio responsabilitate pentru greselile de redactare sau afisare pe site-ul web, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini, etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in bazele noastre de date sau afisate eronat, iar livrarea nu s-a efectuat, SC Carsium Invest SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea produsului respectiv si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

13.Taxe suplimentare

Pretul final platit de client este cel afisat in cosul de cumparaturi. Toate preturile afisate pe site-ul web includ TVA.

14.Dispute şi conflicte

Orice conflict aparut intre SC Carsium Invest SRL si clienti se incearcă a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor de judecata romanesti.

 

Acceptati si intelegeti ca:

-orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente

-SC Carsium Invest SRL are dreptul de a-si selecta clientii

-nu oferim niciun fel de garantie ca serviciul va fi potrivit cerintelor dvs. sau ca serviciul va fi sigur si fara erori

-serviciul poate fi intrerupt de administratorii lui in orice moment fara o instiintare prealabila -sunteti direct raspunzatori de orice activitate si/sau continut pe care il afisati in magazinul online

-forta majora exonereaza partea care o invoca in conditiile legii

-nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in niciun fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema, de orice natura, ca urmare a folosirii site-ului web www.stilgifts.ro

 

Gravură laser garantată pe viață

Personalizare de calitate

Transport GRATUIT

Pentru toate comenzile

Reduceri importante

Cele mai bune prețuri la cadouri

Plăți sigure 100% prin Stripe

Visa/MasterCard/American Express